Uw kind aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden voor de basisschool van IKC De Waterlelie?
Dat kan! U kunt daarvoor contact opnemen via het contactformulier, of bellen naar: 079 – 361 57 11.

Als u nog niet bij ons langs bent geweest voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding, dan nodigen wij u hiervoor graag uit.Tijdens het gesprek of de rondleiding kunt u alle vragen stellen die u wilt. Uw kind is daarbij vanzelfsprekend ook van harte welkom.

Aanmelden

Kiest u voor de Waterlelie? Kinderen die nog geen 3 jaar zijn dienen eerst aangemeld te worden met het onderstaande  formulier. Wanneer uw kind 3 jaar is ontvangt u een inschrijfformulier via de administratie van de school.

Procedure na aanmelding

Op IKC De Waterlelie mogen kinderen rustig komen wennen. Vlak voordat uw kind 3 jaar en 10 maanden is, neemt de kleutercoördinator contact met u op om een eerste wenmoment af te spreken. Een kind mag 10 ochtenden komen wennen. U kent uw kind het beste en daarom worden de volgende wenmomenten in overleg met u als ouder afgesproken.

Samen in gesprek

Voordat uw kind gaat wennen, heeft u een omgekeerd oudergesprek met de kleuterleerkracht. In dit gesprek doet u het woord over uw kind aan de hand van een vragenformulier.

Zijinstromers

Het kan zijn dat uw kind, bijvoorbeeld door een verhuizing,
van basisschool wisselt. We maken dan van tevoren graag kennis met u en uw kind en laten de school zien. Als uw kind bij ons geplaatst wordt, maakt het kennis met zijn klasgenoten en leerkracht, en dragen we zo goed mogelijk bij aan een fijne start. U ontvangt na het gesprek een inschrijfformulier.

Aanmeldformulier Basisschool de Waterlelie voor kinderen jonger dan 3 jaar

Inschrijfformulier 2022

Snel naar